Кошница

Общи условия

Настоящите „Общи условия“ описват търговските взаимоотношения между електронния магазин „Damamadama.com“ (наричан по-долу Damamadama) в ролята на продавач от едната страна и клиентите на онлайн магазина и услугите, намиращи се на домейна damamadama.com (наричани за по-кратко сайт), като купувач от друга страна.

Тези условия се отнасят до всички потребители, които са потребители и клиенти на онлайн магазина Damamadama (изключва се линка към настоящите „Общи условия“). Те се съгласяват изцяло и се задължават да спазват тези „Общи условия“.

Интернет страницата www.damamadama.com е част от „Developnica LTD” – дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, ЕИК: 205861727.

Имейл адрес за контакти: [email protected]

Регистрация и поръчка

От Damamadama можете да направите поръчка като гост или като регистриран потребител.

За да се регистрирате, трябва да си изберете уникално потребителско име и парола, а за да поръчате, трябва да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон за връзка. Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата база данни. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни. С натискането на бутона „Поръчай“, Вие извършвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате, че сте запознат и приемате настоящите Общи условия.

Поверителност на данните

Предоставените от клиентите лични данни на Damamadama (имена, адрес, телефон, e-mail и др.) ще бъдат използвани единствено и само във връзка и нуждите на договорните отношения на страните. За обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка и спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни. Вашите данни ще бъдат предоставени за обработка на фирма Еконт Експрес за целите на изпълнението на доставката по вашата поръчка. Damamadama се задължава да не предоставя личните Ви данни под никаква форма на трети лица, неупоменати по-горе, нито да ги използва за различни от горепосочените цели.

Поръчка

Можете да направите поръчка на Damamadama, по всяко време в денонощието, включително през почивните дни и официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, имате възможност да прегледате избраните от Вас продукти, както и информацията за доставка, начин на плащане и връзка с Вас. При необходимост може да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.

Правилно попълнената и изпратена чрез Damamadama или телефонно обаждане поръчка е обвързващо предложение за сключване на договор за продажба от разстояние с продаващата страна.
Самият договор за продажба е изготвен от продаващата страна и се смята за актуален след като продаващата страна изпрати стоката на получателя.
Потребителят има право да анулира поръчката, т.е. да се откаже от предложението си за сключване на договор за покупка, без да дължи каквито и да е било неустойки, а то до момента на изпращане на стоката. Потребителят се задължава да уведоми продавача за това си действие посредством имейл или телефон.

Продукти за професионална употреба

Част от продуктите предлагани на в уебсайта са предназначени само за професионална употреба което е изрично упоменато в описанието на страницата на всеки един от тези продукти. Тези продукти следва да бъдат използвани само и единствено от професионалисти, които имат необходимото обучение и квалификация за работа с тях. При покупката на такъв продукт, Damamadama приема, че сте запознати и отговаряте на изискванията за използването на тези продукти.

Цена

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които потребителят е заявил, плюс цената за доставка. Всички цени са с предварително начислено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Цените са посочени в лева.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж (плащане при доставка) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката

Доставка

При поръчка от сайта Damamadama, доставката се извършва само на територията на България. Доставката се извършва в рамките на 2 – 5 работни дни чрез куриерска фирма Еконт Експрес.

Други

За всякакви въпроси, неуредени в настоящите Общи условия и допълнителни запитвания може да се свържете с наш служител на посочения имейл или телефон за връзка в сайта.

Търсене на продукти