Кошница

Често задавани въпроси

Поръчка

Току що направих поръчка, кога ще бъде изпратена?
Всички поръчки се изпращат до 16 часа в делнични дни. Поръчки направени след този час ще бъдат изпратени на следващия работен ден. Изключение може да бъде направено при липса на наличност на някоя от поръчаните от Вас стоки. В такъв случай човек от нашия екип ще се свърже с Вас за допълнителна информация.

Трябва ли да потвърдя поръчката си?
Не, всички поръчка ще бъдат автоматично обработени и изпратени при първа възможност. Ако нещо от поръчката не е налично, ще се свържем с Вас за да Ви уведомим.

Направих поръчка, но не съм получил обаждане за потвърждение?
Не се безпокойте, най-вероятно поръчката Ви е вече на път към Вашия адрес.

Доставка

Какви са условията за доставка?
Работим с фирма Еконт Експрес (уебсайт). Доставката е до офис на Еконт или личен/служебен адрес като е за сметка на получателя. Плащането става с наложен платеж при получаване на стоката.

Колко струва доставката?
Цената на доставката се определя динамично от Еконт Експрес спрямо размерите и тежестта на пратките. Доставката до офис на Еконт е 6 лв. а до адрес 9 лв. Цената на доставката може да бъде по-малко от посочените цени, но никога повече, тъй като ние доплащаме остатъка. Ако сте отбелязали личен адрес, но сте избрали доставка до офис, то доставката ще бъде таксувана при условията за доставка до адрес – максимум 9 лв.

Колко време отнема доставката?
Времето за доставка зависи от Еконт Експрес. Обикновено отнема един-два работни дни, но в някои случаи и за определени населени места времето може да варира.

Ще получа ли СМС за доставката?
Ние инструктираме Еконт Експрес да изпращат СМС-и за всички пратки. Има определен процент случаи в които СМС-и не пристигат, но това е извън нашия контрол.

След колко време мога да взема пратката си?
След пристигане в офис на Еконт Експрес, пратките могат да останат най-много 7 календарни дни. След като това време изтече пратките автоматично се връщат към нас и няма да бъдат изпратени повторно.

Къде е касовата ми бележка?
При получаването на доставката на адрес или в офис на Еконт Експрес, Вие ще получите Разписката за пощенски паричен превод която играе ролята на касов бон.

Може ли да ми бъде издадена фактура?
Да, моля, изпратете ни данните за Вашата фирма и номерът на поръчката Ви на имейл адрес: [email protected]  и ние ще Ви издадем и изпратим фактура към съответната поръчка.

Може ли да ми доставите пратката със Спиди?
Не, работим само с Еконт Експрес.

 

 

 

 

 

Търсене на продукти